ZALEŻNIE OD UKŁADU CAŁEJ KUCHNI

Zależnie od układu całej kuchni i miejsca spożywania posiłków — sprząta­nie (mycie) rozpoczynamy albo od miejsca wstępnej obróbki, al­bo od głównego miejsca pracy —   gromadząc tam wszystkie na­czynia i sprzęty, które należy umyć. Następnie, po kolei prze­nosi się je do mycia — myje, płu­cze, odstawią do osączenia i wy­ciera.W zależności więc od tego, jaki przyjmie się kierunek po­stępowania przy sprzątaniu, miejsce osączania i wycierania czystych naczyń znajdzie się w pobliżu, albo wręcz na miejscu wstępnej obróbki lub z drugiej strony zlewozmywaka, na głów­nym miejscu pracy.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Cześć, mam na imię Robert i prowadzę bloga na temat kuchni. Jeśli jesteś miłośnikiem tego tematu, zapraszam Cię z całego serca do lektury moich wpisów!
© Wszelkie prawa zastrzeżone