Z DUŻYM ROZMACHEM

Są gospodarstwa prowadzone z dużym rozmachem, gdzie często piecze się ciasta, smaży komfitury i robi zimowe zapasy. W innych — korzysta się z produktów ułatwiających przygotowywanie posiłków, jak koncen­traty, gotowe makarony, konserwy, filetowane ryby, paczkowane, gotowe do smażenia kotlety, obrane ja­rzyny. Jeżeli natomiast wszystko przygotowuje się w domu — poczynając od sprawiania ryb, drobiu, wyra­biania ciasta na makaron, kwaszenia kapusty itp. czynności — musi to w zupełnie oczywisty sposób wpły­nąć na urządzenie naszej kuchni.


Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Cześć, mam na imię Robert i prowadzę bloga na temat kuchni. Jeśli jesteś miłośnikiem tego tematu, zapraszam Cię z całego serca do lektury moich wpisów!
© Wszelkie prawa zastrzeżone