W BARDZO MAŁEJ KUCHNI

W przypadku posiadania bardzo małej kuchni, gdzie brak przestrzeni na schowanie niezbędnego wy­posażenia, a w dodatku jeszcze nie prowadzimy peł­nej „produkcji kuchennej”, jeśli wszystko wykonuje się w pośpiechu – „doskakując” tylko, byłoby marno­trawstwem miejsca urządzenie takiego „siedzącego^ stanowiska. Wówczas — ale podkreślam, że jest to przypadek wyjątkowy — po dokładnej analizie naszych potrzeb można to miejsce zabudować szafką i wyko­rzystywać do pracy stojąc. Po przygotowaniu posiłku oraz po jego spożyciu, pozostaje nam „pobojowisko”, które należy uprzątnąć. W zależności od tego, co przyrządzaliśmy i jak umie­my sobie organizować pracę przy sporządzaniu po­siłków, pozostała do umycia mniejsza lub większa ilość naczyń, sprzętów, sztućców.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Cześć, mam na imię Robert i prowadzę bloga na temat kuchni. Jeśli jesteś miłośnikiem tego tematu, zapraszam Cię z całego serca do lektury moich wpisów!
© Wszelkie prawa zastrzeżone