OMÓWIONE ELEMENTY

Omówione tutaj mankamenty, wynikające z wadliwego umiesz­czenia stałych urządzeń kuchen­nych (3) i (5), spotykamy nieste­ty często także w nowych reali­zacjach budowlanych. Oczywiś­cie nie we wszystkich I Niekiedy dopóki nie weźmie się do ręki miarki wy­daje się, że wszystko teoretycznie znajduje się w naj­lepszym porządku. Jest miejsce przed zlewozmywa­kiem i między nim a trzonem kuchennym, oraz za trzonem. Ale ile jest tego miejsca np. przed zlewo­zmywakiem (tj. między boczną ścianą, a zlewem). Okazuje się, że mniej niż 60 cm (a czasem nawet mniej niż 54), czyli żadnej chłodziarki z blatem robo­czym nie uda się wstawić, a szkoda, bo mielibyśmy i miejsce przechowywania produktów (w chłodziarce) i miejsce wstępnej obróbki (na jej blacie roboczym) zapewnione.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Cześć, mam na imię Robert i prowadzę bloga na temat kuchni. Jeśli jesteś miłośnikiem tego tematu, zapraszam Cię z całego serca do lektury moich wpisów!
© Wszelkie prawa zastrzeżone