GROMADZENIE PRODUKTÓW NA BLACIE

W ten sposób sprzęt o sze­rokości 60 cm wystarczy do wyko/iywania działań, na które w obliczeniu teoretycznym zarezerwowano 2 m 30 cm. Jest oczywiste, że należy zachować rozsądny umiar w zmniejszaniu płaszczyzn pracy.Właściwe będzie również zorganizowanie sobie miej­sca gromadzenia produktów na blacie chłodziarki. Miejsce wstępnej obróbki można wtedy urządzić od- dzidnie, na postawionej obok szafce. Szafka pomieści produkty nie wymagające niskiej temperatury, w gór­nej szufladzie można zaś przechowywać potrzebne sprzęty, np. noże i skrobaczki do jarzyn, noże do spra­wiania ryb i drobiu, do dzielenia mięsa, otwieracze do m ? korkociągi, kapsle do zamykania butelek. Należy w tym miejscu zwrócić uwagę Czytelników na wybór odpowiedniej chłodziarki.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Cześć, mam na imię Robert i prowadzę bloga na temat kuchni. Jeśli jesteś miłośnikiem tego tematu, zapraszam Cię z całego serca do lektury moich wpisów!
© Wszelkie prawa zastrzeżone